Noul cabinet Eris Vet, un vis devenit realitate

Home/Blog/Noul cabinet Eris Vet, un vis devenit realitate
Noul cabinet Eris Vet

Noi, Emma și Adrian, credem că există eroi care n-au nevoie de puteri supranaturale, pelerină sau „arme secrete” pentru a face bine. Fiecare dintre noi poate schimba puțin universul acesta frământat de nevoi cu iubire, pasiune, dăruire și grijă față de necuvântătoare.
Când ne-am decis să deschidem prima clinică, ne-am confruntat cu tot felul de mituri despre soții care lucrează împreună. N-am crezut în ele, deoarece doar alături de persoana iubită, emoțiile devin constructive și capătă forma unui vis măreț și nobil.
Mână-n mână prin viață, magia s-a produs. După ani și ani de muncă, povestea creată în jurul familiei Eris Vet a ajuns la un alt nivel. Pentru că ne dorim să salvăm cât mai multe suflete nevinovate și să facem cât mai mulți stăpâni de animale fericiți, am deschis noul cabinet Eris Vet.

Descoperă noul cabinet Eris Vet

Începând de astăzi, animalele mici și mari vor fi primite cu brațele deschise și la noua adresă: Șoseaua Bucium 51. Noul spațiu vă așteaptă, primitor, să savurați o cafea delicioasă cât necuvântătorul dumneavoastră este consultat.
Pentru că scopul nostru este să ajutăm orice animăluț, credem că noua clinică reușește să ne aducă mai aproape de îndeplinirea acestuia. Aici, companionul tău va fi pe cele mai bune mâini și va tratat cum se cuvine.

Oferim o gamă completă de servicii veterinare: asistență medicală, tratamente, diete specializate, toaletare generală etc. Totodată, de aici vei putea procura hrană pentru animăluțul tău, dar și medicamente sau suplimente din farmacia Eris Vet.