fbpx

Servicii veterinare

/Servicii veterinare

Serviciile noastre

Facem tot ce ne stă în putere
pentru animalul tău de companie

icon-servicii-asistenta-medicala-generala
ASISTENȚĂ MEDICALĂ GENERALĂ

Clinica veterinară Eris Vet oferă servicii veterinare, de la consultații generale și de specialitate, la diverse tratamente specifice, paliative, injectabile cu administrare intravenoasă, intramusculară, subcutanată sau intraperitoneală. Identificăm ce îl deranjează pe animalul tău de companie și facem tot ce putem pentru a-i trata suferința.

icon-servicii-vaccinari
VACCINĂRI

La fel ca oamenii, animalele sunt expuse la o multitudine de viruși și bacterii din mediul înconjurător, motiv pentru care trebuie să îi protejăm. Vaccinarea animalelor de companie trebuie realizată regulat, la o perioadă de timp care variază în funcție de specie sau rasă. Putem realiza acest serviciu și la domiciliul dumneavoastră, dacă timpul sau alte considerente vă împiedică să ajungeți la cabinet.

icon-servicii-deparazitari
DEPARAZITĂRI INTERNE ȘI EXTERNE

Orice animal poate deveni gazda definitivă a unor ecto- sau endoparaziți, dat fiind stilul lor de viață. De aceea, este important să efectuăm atât deparazitări interne, cât și externe, pentru a ne asigura că animăluțul nostru este ferit de orice pericol. Un alt aspect care dovedește importanța deparazitării este că endoparazitozele (giardia, taenia, toxoplasma) se pot transmite ușor de la animal la om.

icon-servicii-diete-specializate
DIETE SPECIALIZATE

În zonele de munte și, în general, cele mai friguroase, câinii – mai ales cei de talie mare – sunt predispuși la afecțiuni ce provoacă dureri articulare. Acestea apar, adesea, la animalele bătrâne pe parcursul sezonului rece. Diete specializate pregătesc animalul de temperaturile nefavorabile și îi oferă substanțele nutritive necesare pentru a trece cu bine și a elimina durerile.

icon-servicii-sterilizare
STERILIZARE

Dacă ai un prieten necuvântător, îți dorești cu siguranță ca acesta să fie lângă tine cât mai mult timp cu putință. Sterilizarea asigură o viață mai lungă și mai sănătoasă a animalelor de companie, întrucât reduce riscul unor dereglări hormonale, precum și riscul de a dezvolta celule canceroase. Sterilizarea se realizează, de obicei, la o vârstă fragedă, însă aceasta este determinată cel mai corect cu ajutorul unei consultații.

icon-servicii-diagnostic-rapid
DIAGNOSTIC RAPID

Utilizăm aparate profesionale pentru a oferi un diagnostic precis și rapid. Astfel, realizăm teste pentru boli virale și parazitare, examene microscopice ale raclatului dermic, precum și examene trichineloscopice (în cazul cărnii de porc).

icon-servicii-ecografii
ECOGRAFII

Ecografia este o modalitate simplă și eficientă prin care putem să aflăm ce are animăluțul tău și cum îl putem ajuta. Un principal avantaj al ecografiilor este acela că sunt complet neintruzive și nu îl afectează pe micul tău prieten. În schimb, ne ajută pe noi să identificăm tratamentul potrivit.

icon-servicii-interventii-chirurgicale
INTERVENȚII CHIRURGICALE

Există situații în care animalul tău are nevoie de o intervenție chirurgicală. Suntem pregătiți să intervenim pentru a-l trata, atât în cazul extirpării unor formațiuni tumorale, cât și pentru remedierea unor traume produse de accidente. Putem efectua diverse intervenții specifice și chiar și operații estetice, pentru ca animăluțul tău să își recapete cheful de viață.

icon-servicii-toaletare-generala
TOALETARE GENERALĂ

Tăiem unghiuțe, curățăm urechi și ne ocupăm de vidarea glandelor perianale: un adevărat răsfăț pentru orice animăluț. Ne asigurăm că orice vizită la cabinetul veterinar este pe placul animalului tău și, în același timp, acesta pleacă de la noi mai fericit.

icon-servicii-stomatologie
STOMATOLOGIE

Știai că și animalele au nevoie să își îngrijească dantura? Cum n-au mânuțe să se spele pe dinți (de cel puțin două ori pe zi), această sarcină ne revine nouă, medicilor veterinari. Serviciile de stomatologie pe care le oferim cuprind detartraj și extracții dentare, absolut necesare pentru sănătatea animalului tău.

icon-servicii-Documentatie-pentru-calatorii
DOCUMENTAȚII PENTRU CĂLĂTORII

Animalele de companie devin, adesea, prietenii de care nu ne putem despărți, nici măcar atunci când plecăm în concediu sau călătorii. Pentru astfel de situații, îți pregătim companionul prin microcipare și întocmim actele care îți sunt necesare: carnet de sănătate valabil în Uniunea Europeană, pașaport. În plus, te putem ajuta în ceea ce privește logistica și transportul.

icon-servicii-servicii-la-domiciliu
SERVICII LA DOMICILIU

Practicăm medicina veterinară dincolo de limitele ei și ne străduim să tratăm fiecare animal aflat în nevoie. Atunci când este necesar, trecem de pereții cabinetului și preluăm animăluțele de acasă, de sub mașini parcate sau oriunde s-ar afla acestea. Ne dăm silința să lucrăm și cu animalele mai dificile, chiar dacă zgârie, mușcă, scuipă sau calcă. Oferim consultații la domiciliul clientului, precum și tratamente și vaccinări. Te putem ajuta și în ceea ce privește tranchilizarea animalelor, pe care o realizăm de la distanță, cu o armă specializată.

catel-contact

Contactează-ne!

Oferă-i animăluțului tău
îngrijirea de care are nevoie.

Contactează-ne pentru a programa o consultație pentru animalul tău de companie.

Echipamente

APARATE PROFESIONALE

analizor-biochimie-arkray-spotchem
ANALIZOR BIOCHIMIE ARKRAY SPOTCHEM

Un diagnostic este mult mai concret pus pe baza unor analize. Analizorul Arkray este utilizat pentru determinarea parametrilor hepatici și renali, prin analiza sângelui la câine, pisică, bovine și cabaline.

ecograf-a5-vet
ECOGRAF A5 VET

Uneori, imaginile oferite de un ecograf pot să clarifice diagnosticul. Aparatul de ecograf A5 Vet este un sistem digital portabil prin ultrasunete de performanță ridicată.

aparat-pentru-detartraj
APARAT PENTRU DETARTRAJ

Detartrorul este un instrument indispensabil în activitatea stomatologică și în cea profilactică și este utilizat pentru prevenirea și tratamentul unor afecțiuni dentare. Aparatul de detartraj poate fi folosit și pentru îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului.

infuzomat
INFUZOMAT

Un echipament indispensabil într-o unitate de asistență veterinară, infuzomatul asigură perfuzarea constantă a pacientului. Acesta ne ajută să eliminăm eroarea umană din procedura și să eliminăm necesitatea prezenței însoțitorului pe durata tratamentului.

microscop
MICROSCOP

La fel ca infuzomatul, microscopul este unul dintre echipamentele absolut necesare într-un cabinet veterinar. Microscopul ajută la diagnosticul paraclinic al diverselor afecțiuni precum ectoparazitozele, piodermitele, babesioza și trichineloza.

Pistol cu tranchilizant

Pistolul cu tranchilizante cu butelie CO2 este un real ajutor în cazul animăluțelor  speriate sau violente. Acesta oferă un grad ridicat de siguranță atât pentru animal, cât și pentru operator și este extrem de precis, ajutându-ne să „calmăm” rapid animalele mai neastâmpărate.

DOCTORUL DE FAMILIE AL ANIMĂLUȚULUI TĂU!

0

ani de experiență

0

vaccinări realizate

0

clienți mulțumiți

0

animale date spre adopție

Pacientii nostri

Iubim animalele la fel de mult ca tine

Domestice sau exotice, animalele ne sunt prieteni și suntem atenți ca fiecare necuvântător să fie îngrijit așa cum se cuvine.

banda-animale

Animalul tău este pe mâini bune!