fbpx

Parteneriate

/Parteneriate
catel-contact

Redirectionează cei 2%

Tu cui dai 2% din impozitul pe venit?

Majoritatea oamenilor iubesc animalele, dar câți dintre noi fac ceva concret pentru a le ajuta? De-a lungul timpului, ne-am implicat activ pentru salvarea necuvântătoarelor, cu sau fără stăpân. Pe parcursul activității noastre, am intrat în contact cu oameni binevoitori și asociații implicate cu tot sufletul în acțiuni de îngrijire și de găsire a unei case pentru animăluțele mai puțin norocoase.

LOGO SAVE OUR PAWS

Asociația Save our paws este unul dintre partenerii în care avem încredere și cu ajutorul cărora am salvat zeci, poate chiar sute de animale. Te poți implica și tu, prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către contul acestei asociații. Fiecare animal are nevoie de o casă și de un suflet care să îi poarte de grijă, atunci când el singur nu este în stare.

Procedura

DEPUNEREA FORMULARULUI

Tot ce trebuie să faci este să descarci formularul atașat, să îl completezi și să îl depui prin intermediul uneia dintre aceste trei variante:

ONLINE

după o înscriere în Spațiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF;

POȘTĂ SAU CURIER

cu confirmare de primire, trimis direct către administrația fiscală de domiciliu;

DIRECT DE LA GHIȘEELE ADMINISTRATIVE JUDEȚENE

ale finanțelor publice de unde aparțineți ca domiciliu.

Pot direcționa impozitul de 2% persoanele fizice salariate și pensionarii cu un venit de peste 1050 RON. Societățile comerciale pot încheia contracte de sponsorizare deductibile din impozitul pe profit.

Animalul tău este pe mâini bune!