fbpx

Ștefania Mihailă

//Ștefania Mihailă

Întâlnirea cu Eris Vet s-a întâmplat, cred, în 2014. Domnii doctori sunt singurii din Iași care s-au implicat în cazurile noastre și ne-au ajutăm să salvăm animăluțe: căței, pisici, porumbei și nu numai. Sunt singurii în Iași care nu ne-au întors spatele, oricare ar fi fost problema.

Eu și soțul meu mergem mereu la Eris Vet cu sufletul în palmă și de obicei disperați, iar aici găsim oameni profesioniști, determinați, cu o foarte mare putere de muncă. Sunt dispuși să se implice în orice caz cu tot ce au ei mai bun: suflet, experiență și resursele cabinetului lor, care este mereu primitor și foarte bine dotat! Între timp, domnii doctori s-au transformat în Emma și Adrian – au intrat în sufletul nostru, îi îndrăgim nespus și le mulțumim.

De când au apărut ei, s-a schimbat și percepția asupra animăluțelor străzii în Iași: cu ajutorul lor, am putut chiar salva numeroase cazuri. Ar trebui să descriu pagini întregi cu poveștile de succes „muncite” de Emma și Adrian, motiv pentru care le mulțumesc că există și că nu s-au îndepărtat nici o clipă de ceea ce i-a îndemnat de la bun început să facă meseria asta: iubirea de ființe (animale)!

stefania-mihaila
Ștefania Mihailă