fbpx

Clinica ERISVET

/Clinica ERISVET

Emma & Adrian

Pasiunea unește oameni

E uimitor cum se așează totul atunci când stabilești prioritățile și faci ce îți stă în putere pentru visul tău. Așa e și povestea Eris Vet: făurit din grija necontenită pentru animale, cabinetul nostru veterinar a apărut ca o urmare firească a dorinței de a ajuta cât mai multe suflete. Am pornit de la zero, încet dar cu o ambiție de neclintit, iar asta a făcut ca fiecare zi să ne ofere motive noi să continuăm.

Am pornit împreună o afacere ce avea să ne schimbe viața – atât nouă, cât și celor câteva sute de animăluțe pe care le-am îngrijit pe parcursul celor 5 ani de activitate. Primul pas l-am făcut încă din timpul facultății, când drumurile nu ni se intersectaseră încă. Am început să căpătăm cunoștințe în diverse contexte: am lucrat cu animale de rentă și am acumulat ani de voluntariat în cabinetele din Iași și la Adăpostul Municipal de Câini. Anul 2012 avea să ne găsească, pe amândoi, cu peste 7 ani de experiență practică, iar acest lucru ne-a ajutat să ne stabilim un ideal comun.

despre-noi-2-clinica-elisvet

Emma & Adrian

Tratăm tot, de la șoarece la elefant

Anul 2012 este și anul în care ne-am cunoscut. Un an mai târziu, în 2013, am hotărât să devenim parteneri – de afaceri și de viață – și să deschidem propriul cabinet veterinar. Ne-am creat un spațiu al nostru, în afara orașului și a agitației zilnice ce îl caracterizează, un spațiu ce avea să devină „acasă” pentru mulți, chiar foarte mulți patrupezi simpatici.

Experiența noastră rezultă din tratarea cu izbândă a animalelor, începând de la câini și pisici, la cai, vaci, porci, păsări de curte, până la arici, hamsteri, berze, bufnițe, struți, chiar și cămile și elefanți. În prezent, cazurile care ajung în cabinetul nostru sunt reprezentate, în general, de animale mici, dar asta nu înseamnă că nu suntem dispuși să ajutăm și restul animalelor. Tratăm cu bunătate și dăruire orice animăluț care ne calcă pragul sau al cărui stăpân ne cheamă acasă. Îi tratăm chiar și pe cei care nu au avut ocazia să se bucure de un stăpân și le căutăm un cămin călduros și un suflet care să le poarte de grijă.

icon-arici-alb

TRATĂM ANIMALELE CU GRIJĂ ȘI PASIUNE!

Domestice sau exotice, animalele ne sunt prieteni și suntem atenți ca fiecare necuvântător să fie îngrijit așa cum se cuvine.

Serviciile noastre

Facem tot ce ne stă în putere
pentru animalul tău de companie

icon-servicii-asistenta-medicala-generala
ASISTENȚĂ MEDICALĂ GENERALĂ

Efectuăm consultații generale și de specialitate și tratamente specifice, adecvate pentru animăluțul tău.

icon-servicii-vaccinari
VACCINĂRI

Este absolut necesar ca animalele de companie să fie vaccinate regulat pentru a preveni bolile infecțioase la care acestea pot fi expuse.

icon-servicii-deparazitari
DEPARAZITĂRI INTERNE ȘI EXTERNE

Este absolut necesar ca animalele de companie să fie DEPARAZITATE regulat pentru a preveni bolile PARAZITARE la care acestea pot fi expuse.

icon-servicii-diete-specializate
DIETE SPECIALIZATE

Animalele bătrâne pot suferi, pe parcursul sezonului rece, de dureri articulare, motiv pentru care trebuie să îi pregătim cu hrană specială și suplimente nutritive care să reducă sau să elimine durerea.

icon-servicii-sterilizare
STERILIZARE

Sterilizarea animalelor de companie le poate ajuta să aibă o viață mai lungă și previne riscul apariției infecțiilor sau tumorilor.

icon-servicii-diagnostic-rapid
DIAGNOSTIC RAPID

Efectuăm teste rapide pentru boli virale și parazitare, precum și examene microscopice, pentru a depista orice afecțiune.

icon-servicii-ecografii
ECOGRAFII

Ecografia este o modalitate simplă și eficientă prin care putem să aflăm ce are animăluțul tău și cum îl putem ajuta.

icon-servicii-interventii-chirurgicale
INTERVENȚII CHIRURGICALE

Fie că este vorba de extirparea formațiunilor tumorale, remedierea traumelor cauzate de accidente sau diverse intervenții specifice, intervențiile se realizează sub anestezie generală și minim invaziv.

icon-servicii-toaletare-generala
TOALETARE GENERALĂ

Tăiem unghiuțe, curățăm urechi și ne ocupăm de vidarea glandelor perianale: un adevărat răsfăț pentru orice animăluț.

icon-servicii-stomatologie
STOMATOLOGIE

Curățarea dentară regulată este importantă pentru menținerea stării generale de sănătate a animalului tău. Oferim servicii de detartrare și extracție dentară, pentru ca animăluțul tău să rămână mereu voios.

icon-servicii-Documentatie-pentru-calatorii
DOCUMENTAȚII PENTRU CĂLĂTORII

Pregătim câinii și pisicile de călătorie prin microcipare, întocmirea carnetului de sănătate și a pașaportului.

icon-servicii-servicii-la-domiciliu
SERVICII LA DOMICILIU

Oferim consultații, tratamente și vaccinări la domiciliul pacientului, precum și tranchilizare de la distanță cu armă specializată.

DOCTORUL DE FAMILIE AL ANIMĂLUȚULUI TĂU!

0

ani de experiență

0

vaccinări realizate

0

clienți mulțumiți

0

animale date spre adopție

Pacientii nostri

Iubim animalele la fel de mult ca tine

Domestice sau exotice, animalele ne sunt prieteni și suntem atenți ca fiecare necuvântător să fie îngrijit așa cum se cuvine.

banda-animale

Animalul tău este pe mâini bune!