fbpx

Cazare pentru animale pe perioada vacanței

//Cazare pentru animale pe perioada vacanței

Vacanța de Paște e aproape și oricât de mult ți-ai dori să călătorești alături de animăluțul tău preferat, uneori bagajul e prea mic și pentru el. La fel cum ai grijă să pregătești toate detaliile vacanței tale, asigură-te că prietenul tău va fi în siguranță. Nu vrei să-l lași cu blănița în vânt, nu-i așa? Cineva trebuie să îi ofere atenție, hrană și să-i stârnească cheful de joacă atunci când ești plecat, așa că îl așteptăm la Eris Vet. Oferim cazare pentru animale, pentru ca tu să poți călători liniștit. La noi, animalul tău va descoperi destinația perfectă pentru vacanță și nu-ți va simți lipsa. Te întrebi de ce ar vrea animăluțele să se cazeze la Eris Vet? Motivele sunt multiple și au legătură atât cu dorințele lui, cât și cu ale tale:

 

Călătoria ta va fi fără griji

Să iei animalul de companie cu tine în concediu poate fi o adevărată sursă de stres. Nu ai timp să te bucuri de experiențe sau va trebui să mergi doar în locurile unde accesul cu animale este permis. De asemenea, să-l lași la apropiați poate fi riscant, mai ales atunci când știi că nu sunt prea prietenoși cu animalele. Alege să ai o vacanță liniștită, fără griji și încearcă serviciile de cazare  pentru animale de la Eris Vet. Animalul tău va fi pe mâinile unui medic veterinar specialist, care se va asigura întotdeauna că este într-o condiție perfectă.

 

Condiții sigure de cazare pentru animale

Ne place să întâmpinăm vizitatorii necuvântători cu multă dragoste și le creăm un spațiu optimizat pentru răsfăț. Asigurăm căldurică, mâncare bună și multe jucării. Pentru pisici, am creat un decor special pentru aptitudinile lor de cățărătoare, alături de pătuțul călduros și litiere ce vor fi constant curățate. Cazarea câinilor se face într-un spațiu închis, uscat, lavabil, unde temperaturile depind de mediul exterior. Vom avea grijă că nu le va lipsi nimic din ce au nevoie.

 

Socializare între animăluțe

Știi și tu cât de prietenoase și comunicative sunt animalele atunci când se întâlnesc. La noi e locul ideal în care stau la vorbă și joacă, fără să le deranjeze nimeni. Câinii între ei și pisicile separat, bineînțeles – nu am vrea să iscăm o ceartă. Nu ești singurul care vrea să se bucure de timpul petrecut în concediu: animăluțul tău își dorește același lucru. La Eris Vet, acesta își va face prieteni printre restul musafirilor cazați și vor avea timp să se joace împreună.

Dacă vrei ca prietenul tău necuvântător să fie în grija unor specialiști pe timpul vacanței, află este așteptat cu drag la Eris Vet. Prețurile de cazare pentru căței este de 20 lei/zi, iar pentru pisici 25 lei/zi. Pentru mai multe detalii sau programări, ne puteți contacta la numerele de telefon: 0232274330.